Uppföljningsdag med Helene Ahnlund och Lena Nylander

Uppföljning: ComFor-2 (Forerunners in Communication) – Webinar

Fredag 2 Oktober 2020 8.30 - 12.00, Online Webinar

Till alla som genomgått utbildning i ComFor:
Välkommen till en dag för uppföljning av användning av ComFor!

På grund av pandemin erbjuder vi uppföljningen om ComFor-2 via Zoom webinar. Vi ser fram emot en dag med genomgång och diskussion av testresultat, frågor och problem som kan ha uppstått i den praktiska användningen av testet. En sådan uppföljningsdag har efterfrågats av många redan under utbildningen.

Vi förväntar oss att ni som medverkar har med er frågor och diskussionsämnen kring ComFor – maila gärna in ifyllda testformulär och/eller filmade sekvenser från testningar för diskussion i gruppen.

Vi ser fram emot att träffas via Zoom och diskutera ”ComFor i verkligheten”, och ta del av era erfarenheter.

Målgrupp

Alla som genomgått ComFor-2 kursen.

Kostnad

990 kronor exkl. moms per person.

Typ av Evenemang

Föreläsningen arrangeras i form av ett s.k. webinar via videoplattformen Zoom. Föreläsningen sker alltså endast online via video. Läs gärna vanliga frågor för mer information om hur du ansluter till ett Zoom webinar.

Tid

Zoom-inloggning via skickad länk är 08:20. Utbildarna kommer att börja utbildningen klockan 08.30 och slutar klockan 12:00. En paus kommer ges mellan kl 10:00 och 10:30. Se till att koppla upp dig och kom i ordning på utsatt tid.

Anmälan

Vi tar endast emot skriftlig anmälan via hemsidan eller e-post. OBS! Begränsat antal platser. Ange i anmälan vilket år du gått tidigare kurs och för vilken utbildare.

Utbildare:
Helene Ahnlund: Leg logoped, mångårig erfarenhet från vuxenhabilitering och arbete med personer med autism/ID och utmanande beteenden.
Lena Nylander: Psykiater och med dr, mångårig erfarenhet av arbete med vuxna med autism och/eller ID.

Denna händelse har redan varit och går inte längre att anmäla sig till. Se våra aktuella föreläsningar och utbildningar för att anmäla dig till dem