Föreläsning med Gunilla Gerland

Arbeta med autism – hantverket och den professionella rollen

Torsdag 23 November 2023, 9:00 - 16:00 i Stockholm

Gunilla Gerland
Gunilla Gerland

Innehåll

Denna föreläsningsdag ger dig möjlighet att koppla teori till praktik i två steg som ökar din professionalitet på området:

1. Koppla teori till förståelse: Vilka konsekvenser får symptomen för individen?
2. Koppla förståelse till praktik: Hur kan du förebygga, stödja och anpassa?

Kunskapen om vilka konsekvenser funktionsnedsättningen får för individen ger dig möjlighet att anpassa tillvaron för de personer du möter. Under föreläsningen får du både en mängd praktiska exempel som är lätta att förstå och känna igen och praktiska tips om hur du kan arbeta.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till alla som i sitt arbete möter barn, ungdomar och vuxna med autismspektrumtillstånd.

Lokal

OBS! Ny lokal: Nalen Konferens, Regeringsgatan 74, Stockholm

Gunilla Gerland har lång erfarenhet av att arbeta tvärfackligt med autism och Aspergers syndrom i konsultation och handledning. Gunilla har skrivit flera böcker i ämnet autism. Den mest kända är den självbiografisk En riktig människa som är översatt till nio språk. De senaste är Arbeta med autismspektrumtillstånd – hantverket och den professionella rollen (2014), Hjälpmedelsboken – psykiska funktionsnedsättningar (2011) och Hjälpmedelsboken – från grundskolan till gymnasiet (2014).

Kostnad

Personal: 1700 kr exkl. moms. 200 kr rabatt vid anmälan senast 3 veckor innan föreläsningen. Anhöriga och personer med neuropsykiatrisk diagnos: 900 kr inkl. moms. Två kaffepauser ingår. Lunch på egen hand.

1 plats kvar!

ERBJUDANDE: BOKA INSPELAD FÖRELÄSNING OCH SE DIGITALT: Vi erbjuder samma föreläsning inspelad (tidigare tillfälle) med 14 dagars licens med start 23 november (tom 8/12) för samma pris. För digital anmälan kontakta oss på epost: info@pedagogisktperspektiv.se

 

Anmälan

Vi tar endast emot skriftlig anmälan via e-post eller här på hemsidan, via knappen nedtill.

Det går bra att anmäla fram till datum för föreläsningen (under förutsättning att det finns platser kvar).1 plats kvar!

Denna händelse har redan varit och går inte längre att anmäla sig till. Se våra aktuella föreläsningar och utbildningar för att anmäla dig till dem