fb

UTBILDNINGSPAKET Hantera, utvärdera och förändra

Utbildningspaket med Anna Sjölund

UTBILDNINGSPAKET Hantera, utvärdera och förändra

Bok och föreläsning

Erbjudande

Bok med uppföljande föreläsning och diskussion med författaren Anna Sjölund.

Från och med hösten 2019 kan ni boka ett utbildningspaket för verksamheter som önskar fördjupa sig i boken Hantera, utvärdera och förändra av Bo Hejlskov Elvén och Anna Sjölund.

Boken kombinerar verktyg från lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik till en pedagogisk helhet. Verktygen är uppdelade i tre olika verktygslådor: hantera, utvärdera och förändra. Alla dessa metoder måste samspela och ha samma mål: att personen lyckas så mycket som möjligt. Boken är skriven för dig som möter barn och vuxna med särskilda behov: i särskilda boenden, daglig verksamhet, assistans, särskola, skola eller hemma.

Utbildningspaket: Minst 10 böcker (med 25% rabatt via förlaget Natur och Kultur) och en uppföljning med en halvdagsföreläsning och diskussion med en av bokens författare Anna Sjölund. Innehållet i föreläsningen kopplas främst till förstärkning i att hantera; vid kaos och stressreaktioner, att utvärdera, förstärkning i att kartlägga var situationen blir för svår, att förändra, vara steget före, anpassa eget bemötande, kommunikation och förhållningssätt.

Innehållet kan också anpassas efter verksamhetens specifika behov enligt ovanstående områden.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till alla som möter barn och vuxna med särskilda behov – personal inom LSS, personal i grund- och grundsärskolan, närstående/företrädare, chefer, LSS-handläggare med flera.

Föreläsare

Anna Sjölund är beteendevetare och grundutbildad psykoterapeut i KBT och författare till ett flertal pedagogiska böcker.

Anna Sjölund

Utbildningspaket

Kostnad – Inköp böcker

200 kr per bok exkl. moms och frakt (ca 25% lägre pris än ute i handeln). Bokmoms 6% och fraktkostnad för 20 böcker ca 120 kr. OBS! Gäller vid beställning av minst 10 böcker

Kostnad – Föreläsning/uppföljande diskussion

32 000 kr ex moms (3 h). Resekostnader tillkommer ToR Stockholm. Anna föreslår att ni lägger föreläsningen på eftermiddagen för att undvika att debitera er för en hotellnatt vid längre resor.

Föreläsning/uppföljande diskussion ONLINE i digital form via plattformen Zoom: 27 000 kr ex moms (3 h). Teknisk support ingår. Inga rese- eller hotellkostnader tillkommer.

Rese- och hotellkostnad: Utgift för hotell, flyg-, taxi- och/eller tågbiljett och annan reseersättning.
Restidsersättning 200 kr/timme (max 10 tim.). Bilersättning 42 kr/mil. Moms tillkommer. Anna Sjölund bor i Stockholm.

Anmälan

Skicka e-post till info@pedagogisktperspektiv.se vid frågor och för att boka in ett utbildningspaket. OBS! Begränsat antal platser kvar i höst.